Dołącz do nas!

Dołącz do naszej społeczności już teraz i utwórz swoje konto!

Biografia Postaci - Suomi Mannerheim/Simon/Renegat/Wróg Publiczny No. 1

Status
Wątek zamknięty. Niemożliwe jest dodanie odpowiedzi do tego tematu.

Vas

Użytkownik
1700229418812.png

1700231236486.png
GODNOŚĆ: SUOMI MANNERHEIMETNICZNOŚĆ: FINLANDZKO-SZWEDZKA
CID: [WYMAZANE]
MIEJSCE URODZENIA: HANKO, FINLANDIA
DATA URODZENIA: 16, SIERPIEŃ 1984CECHY SZCZEGÓLNE: CHARAKTERYSTYCZNY AKCENT
RELOCATION LOG: CITY-36OBECNA LOKALIZACJA: MIASTO 24 (?)
EDUKACJA: ŚREDNIANARODOWOŚĆ: FIŃSKA
OPIS FIZYCZNY:
WYSOKOŚĆ:
182 CM
KOLOR OCZU: BURSZTYNOWY
KOLOR WŁOSÓW: MYSI BLOND
KOHEZJA RODZINY: ODIZOLOWANA
OJCIEC:
TUOMO MANNERHEIM
MATKA: HELGA MANNERHEIM
BRAT: GJERMUND MANNERHEIM
ZNANE JĘZYKI: FIŃSKI, SZWEDZKI, ANGIELSKISTATUS: MALIGNANT, NADANIE STATUSU ANTY-OBYWATELA... POTWIERDZONO
1700231266964.png

1700231763783.png

Purpurowy - Podziwia
Niebieski - Szanuje
Żółty - Znajomi
Szary - Neutralny
Pomarańczowy - Nielubi/Nie ufa
Czerwony - Nienawidzi
Czarny - Martwy

LUDZIE:

Bradford/Josh Hunter
Znam ciebie kolega od samego początku, kiedy pierwszy raz wysiadłem z pociągu i udałem się do slumsów zraniłem się i pręt zbrojeniowy wystający ze ściany. Ty byłeś tam gdy ciebie potrzebowałem. Dałeś mi własno ręcznie zrobiony bandaż. Wraz z tobą założyłem Jerycho, szkoda tylko, że tak często jesteś zamyślony i rzadko uda mi się z tobą porozmawiać o czymś innym niż następnej akcji.

Goliat/ Nehorai Ish-Shalom
Nie znam ciebie bezpośrednio, gadałem z tobą publicznie tylko raz. Widujemy się najczęściej z kanałach na jakieś akcje. Nie wiem co o tobie myśleć ale jeżeli Bradford tobie zaufał, to podejrzewam, że jesteś swój człowiek. Na razie spisujesz się bez zarzutu. Mam nadzieję, że poznam cię bliżej, żebym rzeczywiście wiedział co o tobie myśleć. Nie żyjesz... Zamordowali cię ci pierdoleni rosyjscy komuniści, nie zasługiwałeś na taki los, znajdę tego, który ci to zrobił i pomszczę cię, twoja śmierć nie pójdzie na marne.

Fasil/Ricardo Miles
Pierwszy raz poznaliśmy się w raczej nieprzyjemnych warunkach, groziłem ci siekierą, żebyś wynosił się z naszej bazy i no cóż zadziałało. Drugie nasze spotkanie też było okropne, spotkaliśmy się w kanałach i w obawie przedemną oddałeś mi wszystko co miałeś po kieszeniach. Jest mi tak bardzo żal, tego co zrobiłem... okazuje się, że jesteś bardzo pracowity i lojalny. Zrekrutowanie cię do Jerycha to był najlepszy ruch jaki mogliśmy zrobić, od tamtego dnia tylko się spisujesz.
Jasper/Huang Anderson
Byłeś bliskim współpracownikiem Skalpela i Bradforda, zanim zostałem zmuszony do ucieczki do podziemi dowiedziałem się, że grasz na dwa fronty i nienawiść Willhelma do ciebie to potwierdza. Bradford cię lubi, więc to pewnie jakieś gigantyczne nie porozumienie ale ja personalnie nie mam na twój temat żadnej opinii.

Skalpel
Byłeś współpracownikiem Huanga i wplotłeś nas w jakieś gówno, staraliśmy ci się pomóc ale i tak zdechłeś, trzeba było zaszyć się w kanałach puty miałeś jeszcze czas.

Diana Zarubin
Bardzo nam pomogłaś gdy Jerycho jeszcze raczkowało, jednakże od momentu gdy poszłaś w politykę kontakt z tobą się zerwał. W pełni rozumiem, że dalsze obcowanie z nami umieściło by cię w niebezpieczeństwie, jednakże czuje się lekko zdradzony tym, że dołączyłaś do CAB. Mam nadzieje, że ci się powiedzie... I nas nie wydasz.

Iks
Poznałem cię w kanałach, zaoferowałem stworzenie fałszywych kajdan i na to przystałeś. Bardzo dziwnie się zachowujesz ale gdy zobaczyłem jak działa twoja moc i jak zwęgliłeś jego ciało to ucieszyłem się, że mamy cię po swojej stronie. Wykonujesz przypisane ci obowiązki i oby tak dalej.

Willhelm Reinhard
Nie pamiętam za bardzo jak cię poznałem, pamiętam jedynie, że skontaktowałeś się z nami i wysłałem do ciebie Fasila... Kazałeś nam rozpieprzyć sklep Huanga a w nagrodę dałeś nam niezłą giwerę, świetny pancerz i jedzenie oraz wodę. Nie wiem skąd lojalista z żółtą opaską dostaje takie rzeczy ale oby tak dalej. Nasza współpraca jest owocna i niech taka zostanie. Obawiam się tylko, że wyrzucisz nas gdy już przestaniemy być potrzebni.

Bruno
Kiedy jesteś rzeczywiście potrzebny to wychodzisz z cienia, jednakże tak to praktycznie gdzieś się chowasz. Poznałem cię przez Bradforda on cię zrekrutował on cię lepiej zna. Jesteś lojalny, słuchasz się rozkazów. Gdybym miał cię opisać w dwóch słowach to było by to: ,,Zdyscyplinowany żołnierz". Oby tak dalej!

Funkcjonariusz, który go torturował
Bezprawnie zakajdankowaliście mnie i połamaliście wszystkie palce. Wypytywaliście o człowieka, którego nawet nie znałem, w końcu złożyłem fałszywe zeznania na ,,Rydawana" byle by się wyswobodzić. Nie wiem jaki jest twój kod ani jak cię rozpoznać, kontem oka widziałem jedynie czerwoną opaskę... ZABIJE KAŻDEGO Z WAS, KAŻDY CZERWONO PASKOWIEC Z CP ZDECHNIE Z MOJEJ RĘKI
FRAKCJE:
MPF
Niektórzy z was to po prostu ludzie, którzy zostali zwodzeni dodatkowymi przywilejami. Jesteście jedynie kołem zębatym w maszynie, lecz da się was uratować. Dla czerwonych opasek nie mam już takiego podejścia, życze im bolesnej długiej śmierci, w kocu znajdę mojego oprawcę.

Jerycho
Założyłem Jerycho wraz z Bradfordem, oddaje za Jerycho wszystko nawet życie i nigdy nie dopuszcze, żebyśmy byli zdemaskowani, nawet jeżeli oznacza to moją śmierć.

CWU/CMRU
Losowy ludzie, którzy zamiast strzelać się za Unię oddają mu tylko cały swój wolny czas. Niektórzy z tamtąd są rzeczywiście pomocni, niektórzy to kompletne szuje. Mam do nich neutralne relacje.
OVERWATCH TRANSHUMAN ARM
Z tego co słyszałem to po prostu ulepszone puszki, które nie boją się śmierci i są bardziej efektywni niż CP. Można rzec, że defacto wojsko kombinatu. Niech wiedzą, że Suomi Mannerheim też się ich nie boi, niech przyjdą!

OBYWATELE
Większość z nich jest całkiem w porządku, okazuje się, że im niżej opaska tym milsi są. Zdarzają się oczywiście odchyleńcy oraz niektórzy lojaliści są w porządku. Generalnie to ich lubię.

AiZ
Jakaś rebelka o, której nie wiemy zbyt wiele, jestem pewny, że okradli by nas gdyby nie fakt, że mamy prawdziwe gnaty. Mazgrają te swoje graffiti na ścianach i trochę ciężko jest zrozumieć ich przekaz... Traktuje ich jako konkurencja ale wolałbym wstrzymać się z potencjalnym atakiem w obawie, że komuś z naszych stanie się krzywda.

BIO jak mi sie zachce essa

Załączniki

• 1700230674548.png
    1700230674548.png
    653.5 KB · Wyświetleń: 1
Ostatnio edytowane:
Status
Wątek zamknięty. Niemożliwe jest dodanie odpowiedzi do tego tematu.