Dołącz do nas!

Dołącz do naszej społeczności już teraz i utwórz swoje konto!

Célestine Belanger - Reformatorka, Polityk

Status
Wątek zamknięty. Niemożliwe jest dodanie odpowiedzi do tego tematu.

snakeiter

Administrator
1700235005017.jpeg
IMIĘ: Célestine Belanger
MIEJSCE URODZENIA: Monako
CID: #23799
WZROST: 172cm
STATUS OBYWATELSKI:
BIAŁY
PROFESJA: Minister Oświecenia Publicznego

INFORMACJE PSYCHOLOGICZNE

STAN PSYCHICZNY:
Stabilny
CHOROBY PSYCHICZNE: N/A

CECHY CHARAKTERU: Opanowana, Stonowana, Nieempatyczna
RODZINA

OJCIEC: Charles Belanger |
ŻYJE
MATKA: Arlette Belanger |
ŻYJE

Urodziła się w Monako, jako córka magnatów naftowych z korzeniami we Francji i Arabii Saudyjskiej. Żyła w dobrobycie, wakacje spędzając na jachtach i w ciepłych krajach. Po burzy portali jej rodzice zostali przyjęci na wysokie stanowiska w nowo uformowanym rządzie. W ramach układów zawartych z osobami na najwyższych szczeblach zachowali oni prawo do wychowywania jej samemu. Przygotowali ją do pełnienia funkcji w służbie publicznej, edukując na temat prowadzenia przemówień, kontrolowania zasobami ludzkimi i szeroko pojętej erystyki. Po osiągnięciu pełnoletności została relokowana do dawnych Niemiec, gdzie prowadziła transmisje telewizyjne i pełniła funkcję cenzorki w lokalnej gazecie. W młodym wieku dotarła do stanowiska Wiceministra Prawdy. Stres związany z przedwczesnym objęciem funkcji o takiej wadze doprowadził do eksperymentacji z używkami, w tym i środkami odurzającymi, z których w szczególności ulubiła sobie pigułki psychoaktywne. Została relokowana do innego miasta, w celu odwyku i odpoczynku od funkcji. Dzięki rekomendacji z Berlina wybrana na stanowisko Ministra Oświecenia Publicznego w Mieście 24.

POSTACIE
PODZIWIA|SZANUJE|LUBI|PRZYJACIEL|KOLEGA|OBOJĘTNY|NIE UFA|NIE LUBI|NIENAWIDZI

MARTIN RECHER
Referent MSW jakich wielu. O ile nie będzie węszył za blisko moich odcisków, nie przewiduję z nim wielu problemów
VIVIENNE LACROIX
Wydaje się szczera w swojej kreacji. A z kolei jej kreacja wydaje się bardzo sympatyczna i prosta w dogadaniu się.
JOSEPH CAMPBELL
Człowiek, który do tej pory okazał się łatwy w obejściu. Myśli podobnie do mnie. Mam wrażenie, że dam radę się z nim dogadać.
PIERRE BLUM
Dość specyficzny starszy koleś. Mam wrażenie, jakby dla własnej uciechy próbował uczynić każdego wrogim sobie.
KADAR VARKONY
Nowy minister spraw wewnętrznych. Nie miałam okazji aby dłużej z nim porozmawiać, ale nie przewiduję tarć między nami.

FRAKCJE
PODZIWIA|SZANUJE|LUBI|OBOJĘTNY|NIE UFA|NIE LUBI|NIENAWIDZI

OBYWATELE
Wielu chciałoby się znaleźć na pozycji pozwalającej na beztroskę i godne życie, ale prawie nikt na to nie zasługuje. Większość obywateli naszego miasta jest na to empirycznym dowodem. Życie od dnia do dnia i od cyklu do cyklu nie jest czymś godnym pochwały, a tę właśnie postawę reprezentuje większość szarych opasek.
REBELIA
Powinni się cieszyć, że nie zburzyliśmy jeszcze wszystkich nor po których się chowają. Samozwańczy bojownicy o wolność, którzy szkodzą własnym pobratymcom.
CIVIL PROTECTION
Mało który oficer CP dołączył do tej formacji z poczucia obowiązku. Większość z nich to oportuniści gorsi od znacznej części czerwonych opasek. Pozostała, nieliczna część to sadyści, którzy szukają ujścia wyżywając się na losowych ludziach.
LOJALIŚCI
No tak... Śmietanka całego miasta, crème de la crème naszej lokalnej społeczności... Gdyby to ode mnie zależało, połowa z nich straciła by opaski. Zwykłe gnidy gotowe do zmyślania zarzutów, aby dostać szmatkę o nowym kolorze i dodatkowe jabłko w racji żywnościowej.
CAB
Oportuniści, którym się udało. Trzeba się postarać, aby znaleźć się na tej pozycji. Dlatego też przeraża mnie myśl o tym, co ci ludzie zrobili aby się tu dostać
CWU
Jedyni produktywni obywatele w całym sektorze. Gdyby wszyscy ludzie mieli podobną mentalność, przegonilibyśmy technologicznie sam Kombinat.
VORTIGAUNTY
Biotyki to chodząca lekcja dla każdego, kto ma wątpliwości odnośnie współpracy z władzą. Oni nie współpracowali i skończyli jako gloryfikowani sprzątacze.
OTA
Czasem się kręcą po Nexusie i to tyle, co potrafię o nich powiedzieć. Mam jedynie nadzieje, że kiedy przyjdzie co do czego, to pozostaną mi lojalni.

Ostatnio edytowane:
Status
Wątek zamknięty. Niemożliwe jest dodanie odpowiedzi do tego tematu.