snakeiter
Administrator

IMIĘ: Célestine Belanger
MIEJSCE URODZENIA: Monako
CID: #23799
WZROST: 172cm
STATUS OBYWATELSKI: BIAŁY
PROFESJA: Minister Oświecenia Publicznego
INFORMACJE PSYCHOLOGICZNE STAN PSYCHICZNY: Stabilny CHOROBY PSYCHICZNE: N/A CECHY CHARAKTERU: Opanowana, Stonowana, Nieempatyczna | RODZINA OJCIEC: Charles Belanger | ŻYJE MATKA: Arlette Belanger | ŻYJE |
Urodziła się w Monako, jako córka magnatów naftowych z korzeniami we Francji i Arabii Saudyjskiej. Żyła w dobrobycie, wakacje spędzając na jachtach i w ciepłych krajach. Po burzy portali jej rodzice zostali przyjęci na wysokie stanowiska w nowo uformowanym rządzie. W ramach układów zawartych z osobami na najwyższych szczeblach zachowali oni prawo do wychowywania jej samemu. Przygotowali ją do pełnienia funkcji w służbie publicznej, edukując na temat prowadzenia przemówień, kontrolowania zasobami ludzkimi i szeroko pojętej erystyki. Po osiągnięciu pełnoletności została relokowana do dawnych Niemiec, gdzie prowadziła transmisje telewizyjne i pełniła funkcję cenzorki w lokalnej gazecie. W młodym wieku dotarła do stanowiska Wiceministra Prawdy. Stres związany z przedwczesnym objęciem funkcji o takiej wadze doprowadził do eksperymentacji z używkami, w tym i środkami odurzającymi, z których w szczególności ulubiła sobie pigułki psychoaktywne. Została relokowana do innego miasta, w celu odwyku i odpoczynku od funkcji. Dzięki rekomendacji z Berlina wybrana na stanowisko Ministra Oświecenia Publicznego w Mieście 24.
POSTACIE
PODZIWIA|SZANUJE|LUBI|PRZYJACIEL|KOLEGA|OBOJĘTNY|NIE UFA|NIE LUBI|NIENAWIDZI
PODZIWIA|SZANUJE|LUBI|PRZYJACIEL|KOLEGA|OBOJĘTNY|NIE UFA|NIE LUBI|NIENAWIDZI
MARTIN RECHER | Referent MSW jakich wielu. O ile nie będzie węszył za blisko moich odcisków, nie przewiduję z nim wielu problemów |
VIVIENNE LACROIX | Wydaje się szczera w swojej kreacji. A z kolei jej kreacja wydaje się bardzo sympatyczna i prosta w dogadaniu się. |
JOSEPH CAMPBELL | Człowiek, który do tej pory okazał się łatwy w obejściu. Myśli podobnie do mnie. Mam wrażenie, że dam radę się z nim dogadać. |
PIERRE BLUM | Dość specyficzny starszy koleś. Mam wrażenie, jakby dla własnej uciechy próbował uczynić każdego wrogim sobie. |
KADAR VARKONY | Nowy minister spraw wewnętrznych. Nie miałam okazji aby dłużej z nim porozmawiać, ale nie przewiduję tarć między nami. |
FRAKCJE
PODZIWIA|SZANUJE|LUBI|OBOJĘTNY|NIE UFA|NIE LUBI|NIENAWIDZI
PODZIWIA|SZANUJE|LUBI|OBOJĘTNY|NIE UFA|NIE LUBI|NIENAWIDZI
OBYWATELE | Wielu chciałoby się znaleźć na pozycji pozwalającej na beztroskę i godne życie, ale prawie nikt na to nie zasługuje. Większość obywateli naszego miasta jest na to empirycznym dowodem. Życie od dnia do dnia i od cyklu do cyklu nie jest czymś godnym pochwały, a tę właśnie postawę reprezentuje większość szarych opasek. |
REBELIA | Powinni się cieszyć, że nie zburzyliśmy jeszcze wszystkich nor po których się chowają. Samozwańczy bojownicy o wolność, którzy szkodzą własnym pobratymcom. |
CIVIL PROTECTION | Mało który oficer CP dołączył do tej formacji z poczucia obowiązku. Większość z nich to oportuniści gorsi od znacznej części czerwonych opasek. Pozostała, nieliczna część to sadyści, którzy szukają ujścia wyżywając się na losowych ludziach. |
LOJALIŚCI | No tak... Śmietanka całego miasta, crème de la crème naszej lokalnej społeczności... Gdyby to ode mnie zależało, połowa z nich straciła by opaski. Zwykłe gnidy gotowe do zmyślania zarzutów, aby dostać szmatkę o nowym kolorze i dodatkowe jabłko w racji żywnościowej. |
CAB | Oportuniści, którym się udało. Trzeba się postarać, aby znaleźć się na tej pozycji. Dlatego też przeraża mnie myśl o tym, co ci ludzie zrobili aby się tu dostać |
CWU | Jedyni produktywni obywatele w całym sektorze. Gdyby wszyscy ludzie mieli podobną mentalność, przegonilibyśmy technologicznie sam Kombinat. |
VORTIGAUNTY | Biotyki to chodząca lekcja dla każdego, kto ma wątpliwości odnośnie współpracy z władzą. Oni nie współpracowali i skończyli jako gloryfikowani sprzątacze. |
OTA | Czasem się kręcą po Nexusie i to tyle, co potrafię o nich powiedzieć. Mam jedynie nadzieje, że kiedy przyjdzie co do czego, to pozostaną mi lojalni. |
Ostatnio edytowane: