Dołącz do nas!

Dołącz do naszej społeczności już teraz i utwórz swoje konto!

JURY-24 - Lojalistka, Egoistka

Status
Wątek zamknięty. Niemożliwe jest dodanie odpowiedzi do tego tematu.

snakeiter

Administrator
1700251182363.jpeg
IMIĘ: Agata Wolff
MIEJSCE URODZENIA: Monachium, Niemcy
CID: #58999
WZROST: 185cm
STATUS FUNKCJONARIUSZA: i4
PROFESJA: Funkcjonariuszka CP

INFORMACJE PSYCHOLOGICZNE

STAN PSYCHICZNY:
Stabilny
CHOROBY PSYCHICZNE: N/A

CECHY CHARAKTERU: Egoistyczna, Niekomunikatywna,
O krótkim temperamencie
RODZINA

Brat: Gregor Wolff | ŻYJE
OJCIEC: Hans Wolff |
ŻYJE
MATKA: Kristen Wolff |
ŻYJE

Urodzona w Monachium na krótko przed Burzą Portali w rodzinie urzędniczki i księgowego. Przez nieobecność rodziców pochłoniętych pracą, sama uznaje się za wychowaną w większości przez starszego brata - Gregora. Ten zaangażowany był w grupę chuligańską i mimo wysokiego statusu rodziców, udawał biednego chłopaka z przysłowiowych "bloków". Stale ciągał za sobą młodszą siostrę, z której sam chciał zrobić osobę o mentalności podobnej do samego siebie. Agata w młodym wieku przyglądała się bratu, który angażował się w aktywności pokroju znęcania się nad zwierzętami, czy chociażby gnębienia młodszych kolegów i pozbawiania ich kieszonkowego. Po Burzy Portali przetransferowana do ośrodka edukacyjnego pod Berlinem, gdzie próbowano zrobić z niej wzorową obywatelkę. Osamotniona dziewczyna pozbawiona kontaktu z ukochanym bratem szukała rodziny wśród starszych kolegów i kadry edukacyjnej. Została łatwo zindoktrynowana i zmanipulowana w powierzenie swojego życia Unii. W związku z dobrą sprawnością fizyczną rekomendowana do pracy w Civil Protection. Jej pierwsze wnioski zostały odrzucone. Podjęła pracę w CWU, gdzie spędziła kilka lat organizując cykle pracy, choć w jej aktach zostało odznaczone, że nie jest najlepsza w pracy z ludźmi. Lokalny dyrektor pokusił się nawet o określenie jej, jakoby była "na granicy zdiagnozowania choroby społecznej". Po wyrobieniu renomy osoby problematycznej, choć niezwykle lojalnej Unii i przełożonym została zaakceptowana na stanowisko rekruta CP. Ze względu na poradność i szybkie zrozumienie panujących zasad i definiujących je kodeksów została awansowana na stopień i5, i krótko po tym na stopień i4. Ze względu na braki kadrowe przeniesiona do Miasta 24.

POSTACI
PODZIWIA|SZANUJE|LUBI|PRZYJACIEL|KOLEGA|OBOJĘTNY|NIE UFA|NIE LUBI|NIENAWIDZI

W.I.P​

FRAKCJE
PODZIWIA|SZANUJE|LUBI|OBOJĘTNY|NIE UFA|NIE LUBI|NIENAWIDZI

OBYWATELE
Wszyscy ci, którzy nie potrafią dostosować się do nowych realiów. Nie winię ich, nie każdy jest na tyle rozgarnięty aby zrozumieć zmieniający się rozkład sił, ale wydaje mi się, że minęło wystarczająco czasu, aby się przyzwyczaić.
REBELIA
Co mogę o nich innego myśleć? Jeśli znajdą okazję, zastrzelą mnie, zabiorą broń i albo pozostawią mnie na śmierć, albo dobiją na miejscu.
CIVIL PROTECTION
Ludzie o podobnym powołaniu do mojego własnego. Nie zdążyłam jeszcze poznać większości jednostek z mojego sektora, ale nigdy nie zawiodłam się jeszcze na innym funkcjonariuszu w trakcie całej mojej służby.
LOJALIŚCI
Hiena zagryzie hienę. Większość tych ludzi nie walczy o Unię, a własne przywileje.
CAB
Garnitury od zawsze latały dookoła mnie, jak nieco grubsze i głośniejsze muchy. Muszą pokazywać, że coś znaczą, więc i dużo gadają.
CWU
Obywatele tacy jak inni. Ci po prostu zadedykowali czemuś swoje życie. Dobrze, że wybrali przy tym Unię.
VORTIGAUNTY
Śmierdząca mieszanka płaza i człowieka. Przynajmniej niektórzy przedstawiciele tego śmierdzącego gatunku zaczynają na nowo poznawać swoje miejsce na świecie.
OTA
Nie miałam wiele styczności z OTA. Gdy na nich patrzę to cieszę się, że są po naszej stronie

Ostatnio edytowane:
Status
Wątek zamknięty. Niemożliwe jest dodanie odpowiedzi do tego tematu.