Dołącz do nas!

Dołącz do naszej społeczności już teraz i utwórz swoje konto!

XRAY-3 - Nieznajomy, Uzupełnienie

Status
Wątek zamknięty. Niemożliwe jest dodanie odpowiedzi do tego tematu.

Sugary Mike

Nowy użytkownik
>//: Próba połączenia się z Bazą Danych...
>//: Udana.
>//: Otwieranie pliku podmiotu XRAY-3...
>//: ERROR.
>//: Wykryto wadliwe elementy pliku.
>//: Przywracanie danych z kopii zapasowej...
>//: Udane.
>//: Generowanie pliku...
>//: Otwieranie pliku...
>//: Wykryto wadliwe elementy nienaruszające stabilności pliku...
>//: Wyświetlanie...

--------------------------------

pog!.png

Podmiot
[ CID: #40421 | Yeop Chul-Moo | Koreańczyk | Wiek: 44 lata | Wzrost: 6'0" ]

Przydział
[ Funkcjonariusz Civil Protection | City 24 | i4 | XRAY-3 ]

Odczyt MMR
[ Łącznie odbytych procedur: 8 ]
Identyfikacja Memory ReplacementMiejsce nadania MMROpis sprzyjający przeprowadzeniu MMR
MMR ID#1;i5.VICE-21
C12​
Sytuacja prowadząca do długotrwałych i negatywnych skutków psychiki podmiotu.​
MMR ID#2;i5.KING-5
C118​
Nieposłuszeństwo.
MMR ID#3;i5.KING-5
C118​
Nieposłuszeństwo.
MMR ID#4;i4.KING-5
C118​
Awans - i4.​
MMR ID#5;i4.KING-5
C118​
Zignorowanie protokołu postępowań. Utrata 4 funkcjonariuszy na służbie.​
MMR ID#6;i3.KING-5
C118​
Awans - i3.​
MMR ID#7;i3.KING-5
C118​
Poprawa stabilności psychicznej podmiotu.​
MMR ID#8;i3.JURY-45
C8​
ERROR; Brak Danych.​

Psychika
Stan:

[ Stabilny ]

Mocne Strony:
> Wysoki próg radzenia sobie w stresie.
> Umiejętność wykonywania i delegowania rozkazów detalicznych.
> Na swój sposób próbuje dbać o towarzyszy.
> Pracoholizm.

Słabe Strony:
> Skrajny zanik umiejętności wykazywania emocji.
> Skrajny zanik umiejętności samodzielnego działania.
> Asocjalność towarzyska.
> Cyklicznie pojawiające się krótkotrwałe okresy zaników pamięci.
> Ukryta paranoja.

>//: Wczytywanie; Podkategoria 'Biografia'...
>//: ERROR.
>//: Podkategoria 'Biografia' nie istnieje.
>//: Kreowanie podkategorii 'Biografia'...
>//: Podsumowanie zdarzeń od momentu przybycia do C24...

>//: Udane.
>//: Wyświetlanie...

Jednostka C8:i3.JURY-45 została przetransportowana z C8 do C24 w ramach programu uzupełnień. Zanotowana godzina przybycia jednostki do miasta: 18:22. Na miejscu zaktualizowano bazę danych jednostki do systemów Miasta 24. W skutku MMR ID#8;i3.JURY-45, jednostka została zdegradowana do i5, po czym o godzinie 18:27 funkcjonariusz przemianowany został na C24:i5.UNION-23. Oprócz zameldowania się jednostki w tutejszym HPR, nie stało się nic godnego zanotowania.

[Pomijanie w toku...]
Funkcjonowanie jednostki w tym czasie nie odbiegało od normy.

Po dniu nieodbiegającym od normy (08.11), jednostka o godzinie 3:22 udała się do HPR w celu wykonania 10-19r. UNION-23 jednak nie okazał się być jedynym funkcjonariuszem z nocną służbą obecnym w tym czasie w HPR. Oprócz niego (jak wynika z logów jego maski), znajdowali się tam również JURY-3, JURY-36 i JURY-48. U-23 zajął się sporządzaniem własnych notatek i pracą z PDA, aż w końcu rozmowa między wszystkimi członkami dywizji JURY stała się zbyt nachalna, by dalej pracować. Zauważył też dokonanie wymiany między J-3 i J-48. Około godziny 4:20 z (najprawdopodobniej) sali obrad udał się do nich XRAY-1, który zaczął narzekać na głośną wymianę słów. Chwilę później, X-1 wyegzekwował swoją wyższość stopniową nad J-3, nokautując go momentalnie. [ Pomijanie w toku... ] ...U-23 zaprowadził J-3 do Medbay'a w HPR, zostawiając go tam, by ten się wyspał. Dzień U-23 jednak nie zakończył się na tamtym etapie, dokańczając nocną zmianę. Powrót na HPR zanotowano o godzinie 8:02.

[Pomijanie w toku...]
Funkcjonowanie jednostki w tym czasie nie odbiegało od normy.
Wpis do logów UNION-23: Rekomendacja na awans - i4 wpisana przez XRAY-1; 10.11.2023.

12:21: Wezwanie PT-1 (X-13, U-23) do Hardware Warehouse. Sprawa obejmowała zdemolowanie sklepu. Po zbadaniu sytuacji PT wycofał się do HPR'u.
14:01: PT-3 (U-23, J-13) patrol na PCS-3. UNION-23 zadecydował ustać na chwilę przed ForceFieldem.
14:02: Rozpoczyna się ostrzał na PT-3 ze strony 'The Aurora Bar', sprawca nieznany, ucieczka. U-23 - stan krytyczny. Rana postrzałowa na szyi, krwotok zewnętrzny, krwotok wewnętrzny.
14:03: Na miejscu zjawia się PT-2 z X-10 na czele. Ranny U-23 zostaje przetransportowany na HPR.
14:04: X-10 zaczyna przeprowadzać na U-23 prowizoryczną operację w celu udrożnienia dróg oddechowych rannej jednostki i zatrzymania krwotoku. Został użyty mediżel.
15:20: Zabieg zostaje zakończony.
15:40: U-23 staje o własnych siłach.
15:59: U-23 zdaje raport z zajścia XRAY-1. Została wydana nowa dyrektywa. Przeszukać lokale 'Hardware Warehouse' i 'The Aurora Bar' w celu odnalezienia tajnego przejścia.
16:20: PT-4 (X-10, U-4, U-23) wyrusza w celu wykonania dyrektywy.
16:22: PT-4 jest na miejscu.
16:44: PT-4 Odkrywa tajemnicze przejście prowadzące do jakiejś jaskini za szafą w przedsionku piwnic lokali 'Aurora' i 'Hardware'.
17:06: Powrót PT-4 i zdanie raportu XRAY-1.

12.11.2023
14:22: Jednostka UNION-23 zostaje przemianowana na XRAY-3 wraz z jej awansem na i4.
Dostał też nową maskę, ze względu na obrażenia starej.

21:16: Jednostka XRAY-3 dołączyła do jednostek XRAY-4, XRAY-13 i XRAY-33 przy operowaniu w Killhouse w HPR. Z początku jako obserwator, następnie uczestnik, a na samym końcu doradca taktyczny. Jednostka robi ewidentne kroki do przodu ku wyeliminowaniu słabości całokształtu swojej psychiki. Nie wykryto jeszcze żadnych zmian zagrażających stabilności psychicznej jednostki. Dalsza obserwacja niezalecana.

>//: End LOG.
>//: Zapisywanie zmian...
>//: Zapisano.
>//: Aktualizacja kopii zapasowej danych...
>//: Kopia danych zaktualizowana.
>//: Potwierdzono procedurę zamykania.

>//: Offline.

LOJALNOŚĆ | SZACUNEK | PRZYCHYLNOŚĆ | OBOJĘTNOŚĆ | STRACH | NIEPRZYCHYLNOŚĆ | DYSTANS | NIENAWIŚĆ

MPF

JURY-48
Dziecko, które tak na prawdę nie powinno tutaj nigdy się znajdować. Parę dni temu słuch o niej zaginął. Zapewne musiało się jej stać to, co wszystkim kiedyś się przydarzy. Sama cisza o jej osobie tylko i wyłącznie utwierdza mnie w moich przemyśleniach na jej temat.

JURY-36
Nie było mi dane dogłębniej ją poznać. Nasze ramy czasowe jakoś zbyt dobrze się nie zgrywają... co zresztą do tej pory widać. Od sytuacji w stołówce widzieliśmy się może... ze dwa razy?

JURY-13
Widziałem go może ze dwa razy na oczy? Wiem tyle, że trzeba trochę poczekać, a najlepiej powtórzyć wiadomość na radiu, jeśli chce się otrzymać od niego informacje zwrotne. Dowiedziałem się ostatnio, że chyba go gdzieś relokowano... No cóż. Bywa.

JURY-9
Miałem z nim przydział tylko jeden raz i już wszystkiego żałuję. Za dużo gada.

JURY-6
Cóż... nie za wiele mam do powiedzenia na temat tej jednostki. Tak wdała mi się w pamięć, że... no... nie mogę sobie już przypomnieć.

JURY-3
Nie jestem co do niego przekonany po całym tym zajściu na stołówce. Udało mu się trochę ochłonąć po całym zajściu. Wydaje się nawet... profesjonalny? Może to co wydarzyło się po przednio to tylko jednorazowy przypadek? Zobaczymy, co nadejdzie z czasem.

JURY-1

Tak jak na prawdę do każdego innego RL'a, darzę go szacunkiem... na tyle ile on sam pozwala.

XRAY-14
Mój pierwszy kontakt z nią był dosyć specyficzny. Miała gołębia na ramieniu, do którego ciągle szeptała jak jakiś wariat.

XRAY-13
Nie wiem co mu odbiło na Killhousie, ale chyba czegoś na mnie próbował znaleźć? Nie wiem. Spławiłem go, bo zaczynał sobie na za dużo pozwalać.

XRAY-12
Szczerze mówiąc? Nie widuję się z nim za często, ale jakoś nie narzuca się jak reszta... co jak na to miasto, to chyba dosyć wysoki standard.

XRAY-1
Obecnie mój dowódca z dywizji. Potrafi zasiać w swoich ludzi strach, który przekłada się nie na gniew wobec niego, a szacunek w najczystszej postaci... no i ma też krzepę w rękach.

UNION-10 (XRAY-10)
Uratował mi życie. Sam zresztą do teraz nie wiem jak. Pewne jest tylko to, że żyję i że mam u niego dług, nieważne czy będzie się tego wypierał, czy nie.

UNION-8
Nie widuję się z nim często. Wydaje się być dosyć zamknięty. Każdy ma swoje dramaty, a ten jest ewidentnie w stanie opłakiwania. Szkoda, że nie wiem czego. Może i jest dosyć zamknięty w sobie, ale chociaż nie wypytuje mnie ciągle o cokolwiek i nie próbuje inicjować rozmów. Takich ludzi idzie mi polubić.

UNION-6 (XRAY-33)
Na pewno nie jest najpewniejszy tego co robi, ale jakoś tak... łatwo załapać z nim kontakt. Na pewno rozmawiało mi się z nim lepiej niż z J-9. Gaduła, ale wcześniej wymienionemu nie dorasta do pięt. Trochę żal mi tego, że dostał ostatnio zdegradowany, ale jednak - trochę zachowywał się nie na swoje stanowisko. Mam nadzieję, że szybko jednak na nie wróci.

UNIO
N-4 (XRAY-4)
Na pewno mogę potwierdzić to, że przedstawia się nawet profesjonalnie w moich oczach. Chyba zapomniało mu się parę rzeczy przy zabezpieczaniu miejsca zbrodni, ale patrząc na to co tu się dzieje, to i to idzie wybaczyć.

UNION-1
Przez chwilę dawało się zapomnieć, że istnieje jak jeszcze byłem w jego dywizji. Miał lekkiego kija w dupie, ale dało się to tolerować. Chociaż raczej mi nie jest dane zbytnio o tym mówić. Jedyną pretensją, którą miałbym w jego stronę to to, że niezbyt często go widywałem.

OBYWATELE

Edward Katolik
Jest to chyba najbardziej pracowity kierownik CWU jakiego moje oczy widziały. Co róż jak obstawiam Cykle, to właśnie on się nimi zajmuje.

Suliman Basayev
Kolejny kierownik z CWU odpowiedzialny za cykle pracy. Może i czasami występują zgrzyty i jest... niezbyt do zniesienia, to na ogół z lekka podziwiam tego typa za niezłomnego ducha pracy.

Wilhelm Reinhard
To chyba on jest tym człowiekiem, któremu wyłamaliśmy drzwi, właściciel kasyna. Trochę mi się go zrobiło żal po tym jak zemdlał. Ale no, sprawa była słuszna! Schwytaliśmy BOL'a na poddaszu jego lokalu... a raczej drugim piętrze.

Ostatnio edytowane:
Malutki Update Relacji
MPF

x Edycja tekstu u J-48, J36, J-13, U-6; Brak zmian w relacjach.
x Edycja tekstu u J-3; Zmiana z nieprzychylności na połowiczną nieprzychylność.
x Edycja tekstu u U-8; Zmiana z obojętności na połowiczną przychylność
x Edycja tekstu u U-4; Zmiana z przychylności na mieszane uczucia.
x Dodanie do relacji J-6

Obywatele
x Dodanie do relacji Suliman Basayev

Status
Wątek zamknięty. Niemożliwe jest dodanie odpowiedzi do tego tematu.