"Goliat? Co za debilne przezwisko!" ~ Ish-Shalom o swoim pseudonimie
Reko Moderator Moderator Lis 12, 2023 #1 Spojler: Theme "Goliat? Co za debilne przezwisko!" ~ Ish-Shalom o swoim pseudonimie   Spojler: Strona pierwsza Spojler: Strona druga Spojler: Strona trzecia Spojler: Strona czwarta Spojler: Strona piąta Spojler: Strona szósta Spojler: Strona siódma? Załączniki pg_7_fr.png 499.1 KB · Wyświetleń: 5
Spojler: Theme "Goliat? Co za debilne przezwisko!" ~ Ish-Shalom o swoim pseudonimie   Spojler: Strona pierwsza Spojler: Strona druga Spojler: Strona trzecia Spojler: Strona czwarta Spojler: Strona piąta Spojler: Strona szósta Spojler: Strona siódma?
Reko Moderator Moderator Lis 12, 2023 #2 Spojler: Strona siódma Spojler: Strona ósma Spojler: Strona dziewiąta Załączniki pg_9.png 589.3 KB · Wyświetleń: 8
Pogus Zarząd Serwera Zarząd Serwera Lis 13, 2023 #4 Prawdziwy judasz sprzedałby rebelię za 30 kredytów
Dommy_Mommy Użytkownik Lis 19, 2023 #7 to trochę cringowe, gościu Pozytyw napisał: View attachment 282 No cóż, chyba już taki los tych "Żydów"... Kliknij, aby rozwinąć...
to trochę cringowe, gościu Pozytyw napisał: View attachment 282 No cóż, chyba już taki los tych "Żydów"... Kliknij, aby rozwinąć...
Szaliwun Zarząd Serwera Zarząd Serwera Lis 20, 2023 #11 Pogus napisał: Jestem ostatnim żydem... it's joever Kliknij, aby rozwinąć... Prawdziwy judasz wydałby gojów ze swojej grupy, żeby uratować brata-żyda
Pogus napisał: Jestem ostatnim żydem... it's joever Kliknij, aby rozwinąć... Prawdziwy judasz wydałby gojów ze swojej grupy, żeby uratować brata-żyda
MadHunter Administrator Administrator Lis 20, 2023 #13 Proszę o znicze w komentarzach na cześć pierwszej ofiary Jerycha. [*]
Kemag Nowy użytkownik Lis 20, 2023 #15 Może i ciałem był Żydem... ale duszą był kimś innym bo w potrzebie dał mojej postaci 15 kredytów po tym jak postać pana powyżej zdemolowała mój sklep [*]
Może i ciałem był Żydem... ale duszą był kimś innym bo w potrzebie dał mojej postaci 15 kredytów po tym jak postać pana powyżej zdemolowała mój sklep [*]