Aktualizacje! - Dodano nowe relacje: Edward Katolik, Huang Anderson. - Dodano RAPORT INCYDENTU NR. 1
Szaliwun Zarząd Serwera Zarząd Serwera Lis 30, 2023 #21 Aktualizacje! - Dodano nowe relacje: Edward Katolik, Huang Anderson. - Dodano RAPORT INCYDENTU NR. 1
Negatyw Użytkownik Lis 30, 2023 #22 Szaliwun napisał: Aktualizacje! - Dodano nowe relacje: Edward Katolik, Huang Anderson. - Dodano RAPORT INCYDENTU NR. 1 Kliknij, aby rozwinąć... em, acutally to dywizja xray ma zieloną opaske a nie czerwoną jak na zdjęciu
Szaliwun napisał: Aktualizacje! - Dodano nowe relacje: Edward Katolik, Huang Anderson. - Dodano RAPORT INCYDENTU NR. 1 Kliknij, aby rozwinąć... em, acutally to dywizja xray ma zieloną opaske a nie czerwoną jak na zdjęciu
Szaliwun Zarząd Serwera Zarząd Serwera Lis 30, 2023 #23 Negatyw napisał: em, acutally to dywizja xray ma zieloną opaske a nie czerwoną jak na zdjęciu Kliknij, aby rozwinąć... Nigdzie nie napisałem, że to XRAY-1 na zdjęciu
Negatyw napisał: em, acutally to dywizja xray ma zieloną opaske a nie czerwoną jak na zdjęciu Kliknij, aby rozwinąć... Nigdzie nie napisałem, że to XRAY-1 na zdjęciu
Negatyw Użytkownik Lis 30, 2023 #24 Szaliwun napisał: Nigdzie nie napisałem, że to XRAY-1 na zdjęciu Kliknij, aby rozwinąć... to po co dodajesz zdjęcie do incydentu związanego z xray-1 jakiegoś no name cp
Szaliwun napisał: Nigdzie nie napisałem, że to XRAY-1 na zdjęciu Kliknij, aby rozwinąć... to po co dodajesz zdjęcie do incydentu związanego z xray-1 jakiegoś no name cp
Szaliwun Zarząd Serwera Zarząd Serwera Lis 30, 2023 #25 Negatyw napisał: to po co dodajesz zdjęcie do incydentu związanego z xray-1 jakiegoś no name cp Kliknij, aby rozwinąć... Bo to zapomniany bohater [*] Poza tym proszę sobie stąd iść i nie floodować wątku wiadomościami
Negatyw napisał: to po co dodajesz zdjęcie do incydentu związanego z xray-1 jakiegoś no name cp Kliknij, aby rozwinąć... Bo to zapomniany bohater [*] Poza tym proszę sobie stąd iść i nie floodować wątku wiadomościami
Negatyw Użytkownik Lis 30, 2023 #26 Szaliwun napisał: Bo to zapomniany bohater [*] Poza tym proszę sobie stąd iść i nie floodować wątku wiadomościami Kliknij, aby rozwinąć... aha???/// taka właśnie jest administracja veles składam skarge na pana
Szaliwun napisał: Bo to zapomniany bohater [*] Poza tym proszę sobie stąd iść i nie floodować wątku wiadomościami Kliknij, aby rozwinąć... aha???/// taka właśnie jest administracja veles składam skarge na pana